Egy kerületi dohányboltot raboltak ki tavaly, a rendőrség a lakosok segítségét kéri (VIDEÓ)

Szerző • 2020-10-26 • Hírek, Közbiztonság, Videók, Videók a tizennyolcból Egy kerületi dohányboltot raboltak ki tavaly, a rendőrség a lakosok segítségét kéri (VIDEÓ) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva401

A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi 2019. november 27-én 18 óra 45 perckor – arcukat álarccal és símaszkkal takarva – bement egy XVIII. kerületi dohányboltba, ott az alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegették, és a bevétel átadására szólították fel. A nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő pénzt. A három férfi a pénzzel a helyszínről elmenekült. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt. A budapesti rendőrfőkapitány bruttó 500 ezer forintot tűzött ki a csoportosan elkövetett rablás elkövetőinek kézre kerítése érdekében – írta a police.hu.

A rendőrség ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyek kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a budapesti rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Rablási Osztálya kéri, hogy aki az elkövetőkkel kapcsolatban, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000/32-379-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva