Raklapokat tároló helyiség gyulladt ki a Helsinki úton

Szerző • 2019-02-28 • Hírek, Közélet Raklapokat tároló helyiség gyulladt ki a Helsinki úton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva733

Február utolsó napján sok 18. kerületi autós jelezte, hogy nagy tűz volt a Helsinki úton, Soroksáron. A jelentés szerint egy avartűz miatt kigyulladt egy raklapokat tároló helyiség csütörtök délután Budapest XX. kerületében, a Helsinki úton. A tüzet eloltották, senki nem sérült meg – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondása szerint a vasúti töltés mellett gyulladt meg az avar, de a nagy szélben a lángok gyorsan átterjedtek egy raklaptároló üzemre, ahol 300 négyzetméteren égtek az ott tárolt raklapok. A Helsinki út forgalma mellett a vasúti és HÉV-közlekedést is korlátozni kellett – tette hozzá.

A lángokat megfékezték, de a szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy 12 óra alatt ez volt a hetedik avartűz a fővárosban. Mint mondta, nagyon száraz az aljnövényzet, egy eldobott csikkből is lehet tűz, ezért fokozott óvatosságot kér.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva