Régi-új arcokkal erősödik a PLER kerete

Szerző • 2015-06-18 • Hírek, Sport Régi-új arcokkal erősödik a PLER kerete bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1007

Korábbi PLER-es játékosokkal is erősödik kerületünk NBI-es jogot megtartó kézilabda csapatának kerete a következő idényben.

Ahogyan arról a plerkc.hu beszámolt, Yassine Benmiloud személyében új játékos érkezik a Lőrinci Csarnokba, valamint az is bizonyos már, hogy Kocsi András és Kránitz Zoltán továbbra is elkötelezte magát a PLER mellett.

Ígéretünkhöz híven újabb jó hírekkel szolgálhatunk a tárgyalásokról, két korábbi játékosunk is visszatér ugyanis a csapathoz: Balmazújvárosból érkezik a lőrincen nevelkedett Oláh Tamás, Mezőkövesdről pedig csatlakozik hozzánk a korábbi szezon egyik nyerő-embere, Lókodi Gergő. Érkezik továbbá a fiatal tehetség, Nagy Szabolcs Gergő is, a 95‘-ös születésű játékos a tavalyi szezonban a Tatabánya felnőtt csapatában szerepelt.

A távozók közé kell sorolnunk ugyanakkor Rédai Krisztiánt és Bak Sándort, akik más egyesületnél folytatják pályafutásukat, valamint Stranigg Ferencet, aki Dániában néz új szakmai kihívások elé.

Továbbra is zajlanak a tárgyalások a jövő évi keretről, hamarosan újabb átigazolási hírekkel jelentkezünk majd – olvasható a csapat honlapján.

(Forrás, fotó: http://www.plerkc.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva