Kitüntették az epilepsziás tolvajon segítő, majd őt lekapcsoló rendőröket

Szerző • 2021-01-12 • Hírek, Közbiztonság Kitüntették az epilepsziás tolvajon segítő, majd őt lekapcsoló rendőröket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva177

Az önkormányzat kitüntette azt a két kerületi rendőrt, akik segítettek egy rosszul lett emberen, akiről később kiderült, hogy autókat tört fel, így természetesen a segítségnyújtás után az intézkedés következett.

Ahogy arról mi is beszámoltunk Vácz Vilmos rendőr őrmester és Szabó Zsolt Lajos (civil) szabadidejében autózott a kerület utcáin, mikor egy zavartnak tűnő férfira lettek figyelmesek. Miután megszólították, a férfi táskáját eldobva menekülni próbált, de pár lépés után rosszul lett, összeesett. Vácz Vilmos és segítője elsősegélyben részesítették a férfit, kinek eldobott táskájában később lopott autóalkatrészeket találtak.

“Különösen fontos számunkra a kerületiek biztonsága, éppen ezért igyekszünk időnként megköszönni azt az állandó védelmet, melyet a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak köszönhetünk. Köszönjük az egész éves kitartó munkátokat, és minden erőfeszítést, melyet Pestszentlőrinc-Pestszentimre lakóiért tesztek!” – írta Facebook-oldalán Szaniszló Sándor polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva