Rosálna vagy ütne? Nevezzen az ingyenes sakkversenyre!

Szerző • 2015-06-28 • Hírek, Közélet Rosálna vagy ütne? Nevezzen az ingyenes sakkversenyre! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1464

Az Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokság kerületi selejtezőjére lehet nevezni, a részvétel ingyenes, az első három helyezett a nagykanizsai döntőre utazhat az önkormányzat szponzorálásban. Aki tudja, mitől döglik a gyalog és kerületünk 60 évét betöltött polgára, már nevezhet is a július 11-i versenyre ­– részletek a cikkben.

A verseny helyszíne a Kondor Béla Közösségi Házban lesz (1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8.) július 11én szombaton, 9.00 órától. A rendező: Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és a kerületi sakk egyesületek, a verseny fővédnöke dr. Lévai István Zoltán alpolgármester.

Nevezhetm inden kerületi lakos, aki 2015. július 15-ig betölti a 60. életévét. A versenyen való részvétel ingyenes.

A lebonyolítás rendje:

Svájci rendszerben, a jelentkezők számának függvényében.
Időbeosztás: 2 X 20 perc játékidővel, plusz 3-3 másodperc bónusz idő lépésenként a FIDE rapid szabályok szerint.

Díjazás:

Minden résztvevő oklevél díjazásban részesül. Az első három helyezettet éremmel jutalmazzuk, és ők továbbjutnak az országos döntőbe. Az országos döntő Nagykanizsán lesz, 2015. szeptember 17-18-án, a részvétel költségeit a XVIII. kerületi Önkormányzat vállalja.

Nevezési határidő: 2015. július 10.

Nevezés, információ:

Bertók Béla főbírónál a 06 70 243 – 3731 számon vagy a bertok1@freemail.hu e-mail címen.

Címlapkép: http://www.deviantart.com)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva