Sportágválasztó és toborzó az Akadémiával

Szerző • 2017-08-24 • Hírek, Sport Sportágválasztó és toborzó az Akadémiával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1373

Az elmúlt évek hagyományának megfelelően a 2017/18-as tanév indulását szeretné szebbé, sportosabbá varázsolni a Városgazda Utánpótlás Akadémia. E nemes cél által vezérelve szeptember 2-án 9 órától Sportágválasztó toborzót tartanak a Vilmos Endre Sportcentrumban.

Kevés dolog van az életben, ami egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és értékesebb embert varázsol a gyerekből, mint a rendszeres sportolás, a csapatmunka. A rendszeres testmozgásnak hamar érezhetjük pozitív oldalát: magasabb tűrőképesség, koncentráció növekedés, erősebb immunrendszer, fejlődő szociális képességek, no és a sok öröm, amit a belefektetett munka gyümölcse hoz. Csak, hogy párat említsünk.

A rendezvényen helyben lehetőség lesz:

– A sportorvosi vizsgálatokra
– Úszás szintfelmérésre
– Sportfelszerelések megrendelésére
– Szerződések frissítésére és újak kötésére

Hogy ne maradjon el a szórakozás sem, színes színpadi programokkal várnak mindenkit, ezen kívül lehetőséged nyílik az Akadémia minden sportágának kipróbálására. Ha elfáradtál, Téged is vár a zsíroskenyér és bogrács parti.

Mikor és hol?

2017.09.02. 9 órától a Vilmos Endre Sportcentrumban!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva