Szépségverseny – ketten is döntősök a kerületből, szavazzunk!

Szerző • 2015-06-18 • Hírek, Könnyű Szépségverseny – ketten is döntősök a kerületből, szavazzunk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva4898

Biztos látták már, hogy kerületünkben milyen gyönyörű lányok élnek, és azt tudják, hogy ezt most hivatalosan is bebizonyíthatjuk az ország előtt? Két kerületi szépség ugyanis bejutott a honi szépségverseny fináléjába, ahol június 21-én az ön szavazata is segíthet valamelyiküknek a közönség-díj elnyerésében. Szombaton és vasárnap mindenki nézze a Duna tévét és küldje az sms-eket!

Több mint ezer jelentkező közül került ki az a tizenhat lány, akik június 21-én a Duna csatorna élő adásában mérkőznek meg egymással a Magyarország szépe címért. Az elit mezőnybe bekerült kerületünk két szépsége is: Aranyi Tímea és Viczián Viktória. A lányok a zsűri előtt igyekeznek elhódítani bájaikkal a koronát vagy az udvarhölgy címeket.

Az első hely egy vadonatúj Fiat 500X személyautót, 1.500.000 Ft készpénzt és egy 1 hetes 2 fő részére szóló Karib-tengeri hajóutazást ér, és természetesen a királynő képviselheti országunkat a legszebbek világversenyén. Az első udvarhölgy 1.000.000 Ft értékű fogászati kezelést, 450.000 Ft értékű ékszercsomagot és egy iPad készüléket kap, a második udvarhölgy pedig egy 250.000 Ft értékű BioTech USA vásárlási utalvánnyal és egy iPad készülékkel lesz gazdagabb.

És most jövünk mi, 18. kerületiek!

A tévében megmutatott kódok segítségével ugyanis mindenki szavazhat sms-ben, hogy szerinte, melyik lány érdemes a közönség-díjra. Szerintünk az alábbi két portré a legszebb, mi biztos, hogy közülük választunk majd, tegyék ezt önök is!

Aranyi Tímea bemutatkozó videóját ide kattintva nézhetik meg!

aranyaitimi01_bent

Tímea a tavalyi versenyen is bejutott a döntőbe. Elmondása szerint a legnagyobb eredménye akkor az volt, hogy sikerült legyőznie az önbizalomhiányát. Idán pedig ebből az új erőből merítve szeretné valamelyik helyezést megcélozni.

Viczián Viktória bemutatkozó videóját itt találják!

viczianviki01_bent

A szavazásról:

A Duna TV által sugárzott Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2015 műsorában a versenyzőkre kódok elküldésével lehet SMS útján szavazni a +36-20/30/70-44-22-999-es alapdíjas számon. A műsorban szereplő 16 versenyző mindegyikére szavazhatnak a nézők. A szavazás lezárásának pillanatában a legtöbb nézői szavazattal rendelkező versenyző kapja a közönség-díjat.

A szavazás rajtjele és a lányokra leadható kódok sora azonban már előző nap, a “Magyarország szépe – Miss World Hungary 2015 – A felkészülés” című 19.30-kor kezdődő műsorban elhangzik és másnap, a szinén 19.30-kor kezdődő döntő közvetítése idején zárul.

Egy telefonszámról a szavazás teljes időtartama alatt maximum 50(!) szavazat adható le.

Minden információ a szavazásról és a szabályokról itt!

szepsegnok_bent

Kié a legszebb mosoly?

A hirado.hu oldalán ide kattintva szavazhatunk a legszebb mosolyra is! Viktóriáé vagy Tímeáé a legelbűvölőbb?

További információkat a magyarorszagszepe.hu oldalon és a az esemény Facebook-oldalán kaphatnak.

A Duna TV oldalán a versenyről készült adásokat és a döntősök videóit nézhetik meg.

(Címlapfotók: ViennFashion – Vivien Borzi Photography)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva