Szeptemberi főzős fesztivál a Bókay-kertben

Szerző • 2019-08-16 • Hírek, Programok Szeptemberi főzős fesztivál a Bókay-kertben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2215

A hagyományos Bókay-kerti Napokat idén szeptember 6–7-én rendezik meg. A főzős fesztivál tematikája: a „Nagyi főztje”, ami hagyományos, magyar ételeket takar. Idén 70 bográcshelyet osztanak ki, jelentkezni augusztus 30-ig lehet a Bókay-kert Főépületében előzetes telefonos egyeztetés után a 06-1/290-2849-es telefonszámon. A fellépők között lesz többek között Nagy Feró és a Beatrice, a Karthagó vagy épp Janicsák Veca és Király Viktor.

Pénteken délután 4 órától a Városgazda Utánpótlás Akadémia (VUA) sportolói mutatják meg a tudásukat a Nagyszínpadon, utánuk fellép FankaDeli, az esti zárókoncertet pedig a Karthago adja.

Szombaton két színpadon folytatódnak az események:
a Fesztiválszínpadon először gyerekprogramok lesznek, majd Soltész Rezső adja elő dalait a közönségnek. Kora délután a felnőtt és a gyermek főzőverseny eredményhirdetése következik, s fellép többek között Janicsák Veca és Király Viktor. Este DJ Lotters Retro Disco Show-ja szórakoztatja a vendégeket.

A Nagyszínpadon délután indul be az élet, hiszen a tapasztalatok szerint a főzőverseny és annak eredményhirdetése leköti a közönséget a Fesztiválszínpadnál. Ezen a helyszínen a fiatalok kedvencei lépnek színpadra, közöttük az X-Faktor tehetségkutató verseny legutóbbi győztese, a USNK rapduó, akiknek háttértáncosai a VUA streetdance-sei lesznek. Lesz KisCipő- és Kelemen Kabátban-koncert is, este pedig Nagy Feró és a Beatrice zárja a fesztivált a Bókay-kertben

Kézműves árusok jelentkezését is várják a Bókay-kerti napokra “Nagyi Főztje Fesztiválra”, a 0630/373-9928 06-1-290-2849 telefonszámokon lehet érdeklődni.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva