Szociopoly a Herrich-Kiss villában (VIDEÓ)

Szerző • 2020-10-19 • Hírek, Kultúra, Videók, Videók a tizennyolcból Szociopoly a Herrich-Kiss villában (VIDEÓ) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva457

Először láthatta a nagyközönség a Herrich-Kiss villa teraszát, méghozzá az egyedülálló interaktív színházi előadás – Szociopoly – résztvevőjeként, amely a kistelepüléseken élő szegény családok életét tárta elénk. Október 14-én, szerdán este Hay Annát, Sipos Verát, Herczeg Tamást és Jaskó Bálintot konferáltuk be, akik egy igazán elgondolkoztató színházi társasjátékot hoztak el nekünk – írta beszámolójában a Tomory Lajos Múzeum Facebook-oldalán.

Amint a fotóból is látszik, az eredeti formájába helyreállított veranda még nincs teljesen kész, de ezt az előadást a nagyszámú nézőre tekintettel nem tudtuk máshol megtartani, és szerda délelőtt végre felkerült az ajtó. Egy igazán színvonalas produkciónak adhattunk otthont, hiszen a Szociopoly 2016-ban elnyerte a nívós Üveghegy-díjat.

Szívből reméljük, hogy hamarosan elkészül a veranda és több mint fél év után újra teljesen megnyithatjuk kiállítótereinket, természetesen a járványhelyzetre vonatkozó intézkedések betartásával.

Ezúttal egy rövid videóval idézzük fel az est emlékét, amely a “Köszönjük Magyarország!” program keretén belül valósult meg.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva