Újabb “pofátlanító” videót adott ki a rendőrség

Szerző • 2019-12-16 • Hírek, Közlekedés Újabb “pofátlanító” videót adott ki a rendőrség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1669

Javában zajlik a rendőrség akciója, mely során pofátlan autósokat kapcsolnak le és büntetnek meg jelöletlen rendőrautókból. Az első felvonás után most egy újabb videót adott ki a BRFK, amelyben két nap termését mutatják be.

A korábbi akcióhoz hasonlóan a rendőrök most is olyan autósokkal szemben intézkedtek, akik buszsávban közlekedtek, áthajtottak a piroson, figyelmen kívül hagyták a kötelező haladási irányt, telefonáltak vezetés közben, vagy éppen engedély nélkül vezettek.

Az újabb akció során összesen 32 sofőrt bírságoltak meg, a legtöbb – hét – autóst azért, mert átmentek a záróvonalon. A legnagyobb büntetést az a sofőr kapta, aki az autópályán a leállósávban közlekedett, ő egy százezer forintos bírságot kapott

A videó láttán nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a kommentelőktől, sokan mondják, hogy hasonló akcióra egész évben szükség lenne.

A hiánypótló akció december 23-ig tart.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva