Újabb vereség, most már minden pont kell!

Szerző • 2015-04-07 • Hírek, Sport Újabb vereség, most már minden pont kell! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva771

A húsvét sem hozott örömteli ünnepet a PLER-Budapest kézilabdacsapatának, mert sikertelen volt a mezőkövesdi vendégjáték is.

A húsvét sem hozott örömteli ünnepet a PLER-Budapest kézilabdacsapatának, mert sikertelen volt a mezőkövesdi vendégjáték is. Emiatt Hutvágner István csapata az utolsó helyre csúszott vissza a tabellán, két ponttal lemaradva a még bent maradást jelentő helyezéstől.

A mezőkövesdi vendégjáték első félideje után kétgólos (15-13) volt a házigazda előnye, amiből egy megmaradt a végére is, ami azt jelentette, hogy a kiesés elől menekülő lőrinci csapat egygólos vereséget szenvedett (23-22), s még rosszabb helyzetbe került.
Az együttes előtt álló hetek sorsdöntőek lesznek, s most már nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, hanem függünk attól is, hogy milyen eredményt ér el a többi, a veszélyzónában álló gárda.

A lényeg, hogy a PLER a következő meccseit hazai pályán játszhatja, ami előnyt kell, hogy jelentsen a számára.

Április 10-én a Cegléd, majd egy héttel később, 17-én a Gyöngyös lesz az ellenfél. Ezután, még midig hazai környezetben, a Balmazújváros lesz az ellenfél, majd zárásként Komlóra utazik a csapat.

A reményből tehát még maradt, élni kellene vele, hogy az ősztől is első osztályban játszhasson a csapat. Nem lesz könnyű, de az utolsó erőig küzdeni kell.

Mezőkövesdi KC – PLER-Budapest 23-22 (15-13)
Férfi NB I, Rájátszás a 7-12. helyért, 6. forduló – 2015. április 4., szombat: Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok. V: Bacs, Bóna

Mezőkövesd: Volarevic, Holló, Liszkai (kapusok) – Vasic 1, Szepesi 3, Terenyi 1, Lókodi, Radnic, Grünfelder 1, Ilic 11, Pálos 1, Molnár 2, Trivkovic 1, Ciric 2, Kovács P. Edző: Skaliczki László.

PLER: Babasafari, Kránitz, Váczi (kapusok) – Bak 2, Kemény 3, Gyene 3, Kocsi, Tóth P. 4, Leimeter 1, Laurencz 2, Rédai 4, Auth 1, Bohács, J. Mikita 1, M. Mikita, Kucher 1. Edző: Hutvágner István.

Kiállítások: 14, ill. 10 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 6/3

Hutvágner István: „Néhány játékosom teljesítménye miatt én szégyenlem magam. Ezzel a hozzáállással nem érdemeljük meg, hogy első osztályban szerepeljünk.“

Bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva