Kézilabda: újabb vereség, sokasodó gondok

Szerző • 2015-04-14 • Hírek, Sport Kézilabda: újabb vereség, sokasodó gondok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva897

Az elmúlt heti, a Mezőkövestől elszenvedett vereség után abban bíztak a szurkolók, hogy hazai pályán majd sikerül javítani. Nos, kiderült, nem sikerült.

Az elmúlt heti, a Mezőkövestől elszenvedett vereség után abban bíztak a szurkolók, hogy hazai pályán majd sikerül javítani. Nos, kiderült, nem sikerült.

A PLER-Budapest pénteken este a Ceglédet fogadta, annak a tudatában, hogy egy esetleges győzelem esetén, ha nem is múlnak el a viharfelhők, de közelebb kerül az együttes ahhoz, hogy az ősztől is az első osztályban folytathassa.

Azonban a Lőrinci Sportcsarnokban elszenvedett kétgólos vereség tovább növelte a gondokat, s most már nem a saját kezében van a sorsa a lőrinci gárdának, hanem attól is függ, hogy mit játszanak egymással a riválisok,amelyek ugyancsak a kiesés elől menekülnek.

A jó kezdés után visszaesett a csapat, sorra kihagyta a helyzeteit, ami mindig luxus. de most, ebben a kiélezett helyzetben, különösen az… A félidőre kétgólos hátránnyal vonulhatott a PLER, ami azt jelentette, hogy nagyon is kemény második félidő vár rá.
Így volt, sajnos az utolsó, képzeletbeli lépések mindig az ellenfélnek sikerültek, így aztán az utolsó percet egygólos előnnyel kezdhette a Cegléd, amit még meg is fejelt eggyel, s alakult ki így a 31-29-es PLER-vereség, ami azt jelentette hogy ismét távolabb került a csapatunk attól a helyezéstől, ami még a bent maradást jelenti.

A következő, ráadásul nem könnyű ellenfél, ugyancsak hazai pályán, a Gyöngyös lesz pénteken (18 óra), így megint lesz mit felkötni…

PLER-Budapest – Ceglédi KKSE 29-31 (14-16)
Férfi NB I, Rájátszás a 7-12. helyért, 7. forduló – 2015. április 10., péntek: Lőrinci Sportcsarnok. V: Bán, Szloska

PLER: Kránitz, Váczi, Babasafari (kapusok) – Bak 3, Kemény 6, Kocsi 2, Tóth P. 2, Leimeter 6, Laurencz 2, Rédai, Auth 3, Bohács, Sinkovits 2, J. Mikita 3, M. Mikita, Kucher. Edző: Hutvágner István.

Cegléd: Bősz, Bartucz, Mojsilov (kapusok) – Országh 3, Varga P. 3, Tóth N. 1, Lászlai 1, Hódi 1, Sipeki, Gigler, Nikolicza, Lepsényi 9, Takács 2, Perisic 4, Bíró 3, Grbovic 4. Edző: Kökény István.

Kiállítások: 4, ill. 14 perc
Hétméteresek: 7/4, ill. 0

Hutvágner István: „Nehéz értékelni ezt a meccset, mert ez a vereség azt jelenti, hogy innentől nem a saját kezünkben van a sorsunk. Az öltözőben nem tudtam bántani a fiúkat, mert azt gondolom, megpróbáltak mindent. Sajnos a hiányosságunk nem a tudás és nem a lendület: a tapasztalattal csínján vagyunk. Ezzel egész évben küzdöttünk, a rájátszásban pedig végképp megérezzük a hiányát.“

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva