Változások a reptéri járat menetrendjében

Szerző • 2021-03-30 • Hírek, Közlekedés Változások a reptéri járat menetrendjében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva54

Április 3-tól a 200E autóbuszok már nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is betérnek a Cargo City raktárhoz. A járatok a munkaidőhöz igazodva ejtik útba a Liszt Ferenc Airport területén található logisztikai központot. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre közlekedő 200E bizonyos járatai hétköznapokon már 2020. január óta érintik a repülőtér területén a közelmúltban átadott logisztikai központot, a Cargo City teherárubázist. A logisztikai központ területe és forgalma folyamatosan bővül, így a munkavállalók részéről igény merült fel a Cargo City területét érintő autóbuszközlekedés bővítésére – írta a bkk.hu.

Annak érdekében, hogy a munkahelyekre a logisztikai központ dolgozói közösségi közlekedéssel is be tudjanak járni, a BKK 2021 áprilisától a Cargo City kiszolgálását hétvégenként is biztosítja. A tényleges utasforgalomhoz, valamint kimondottan a jellemző munkakezdéshez és befejezéshez igazodva a 200E járatok menetrendje hétköznap is módosul. A betérő járművek kijelzőjén a Liszt Ferenc Airport 2 célállomás mellett a Cargo City feliratot is feltüntetik.

A Cargo City-t kiszolgáló 200E járatok április 3-ától érvényes menetrendje megismerhető a BKK honlapján: bkk.hu/menetrendek/. Utazástervezéshez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva