Videokampánnyal hívja fel a figyelmet az oltás fontosságára a Főpolgármesteri Hivatal

Szerző • 2021-02-18 • Egészség, Hírek, Videók, Videók a nagyvilágból Videokampánnyal hívja fel a figyelmet az oltás fontosságára a Főpolgármesteri Hivatal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva282

A főváros új kampányában a kulturális élet, a sport és a vendéglátás kiemelt szereplői hívják fel a figyelmet a koronavírus elleni oltás beadatásának fontosságára: “Legyen vége a bezártságnak, és nyissuk ki együtt Budapestet!” – tudatta a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.

A közlemény szerint a videó legfontosabb üzenete, hogy a vírust csak közösen lehet legyőzni, amihez a védőoltás a kulcs.

A filmben Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Fischer Iván, Gerendai Károly, Kulka János és Mácsai Pál arról beszél: ahhoz, hogy újra kinyissanak az éttermek, a mozik vagy a kávézók, arra van szükség, hogy minél többen beadassák maguknak a védőoltást. A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a magát félig magyarnak valló Marco Rossi magyarul üzen, alig várja, hogy a stadionok megteljenek újra élettel és szurkolókkal – írták.

A filmben az látható, ahogy Budapest kultikus helyszínein megfordítják a zárva táblát, szimbolikusan újranyitva ezzel a budapestiek kedvelt helyeit. A hivatal tájékoztatása szerint a szereplők maguk is támogatják a védőoltást, és mindenki mást is erre buzdítanak.

A videót Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán, valamint az Énbudapestem Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján lehet megnézni.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva