Vihar! – Tűzoltók, polgárőrök és a Városgazda18 munkatársai segítettek

Szerző • 2020-08-10 • Hírek, Közélet Vihar! – Tűzoltók, polgárőrök és a Városgazda18 munkatársai segítettek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva616

A hirtelen jött nyári vihar a kerületünkben is megtépázta a fákat. A tűzoltók, a polgárőrség és a Városgazda18 munkatársai is sokat dolgoztak, hogy megtisztítsák az utakat, a közterületet. Az önkormányzat a felaprított fát a rászoruló családoknak adományozza, az igényeket a Városgazda telefonszámán (06/1-297-0799, +36-30-549-6922) lehet jelezni. Szaniszló Sándor polgármester a Facebook-oldalán tájékoztatott és mondott köszönetet.

“Súlyos károkat okozott ismét a hirtelen jött vihar a 18. kerületi faállományban. Hétfő reggel a Városgazda soron kívül megkezdi a törött fák és ágak eltakarítását, illetve az esetleges balesetveszély elhárítását. Egyúttal köszönöm a tűzoltóság gyors segítségét” – írta a polgármester.

A polgárőreink is kivették a részüket az utak megtisztításából:

“A mai nappali szolgálat járőrei éppen az utcán voltak, amikor viharos szél és nagy mennyiségű csapadék zúdult a kerületre. Járőreink amerre jártak és akadályt észleltek, járhatóvá tették az utakat” – írta a Facebook-on a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte.

Rászorulók kapják a fát

“A Városgazda munkatársai a tegnapi viharkárok nyomait számolják fel. A tüzelésre alkalmas faanyagot rászoruló kerületi családoknak adjuk. Fáért a készlet erejéig a Városgazda telefonszámán lehet jelentkezni.

Köszönöm a dolgozóink szorgalmas munkáját.A Városgazda munkatársai a tegnapi viharkárok nyomait számolják fel. A tüzelésre alkalmas faanyagot rászoruló kerületi családoknak adjuk. Fáért a készlet erejéig a Városgazda telefonszámán lehet jelentkezni.

Köszönöm a dolgozóink szorgalmas munkáját” – írta a polgármester mai posztjában.

A Városgazda elérhetősége:
H: 08:00 – 18:00, K-CS: 08:00-16:00, P: 08:00-13:00 óra között a 06/1-297-0799-es vonalas és a +36-30-549-6922-es telefonszámok.

“Folyamatosan dolgoznak munkatársaink a hétvégi viharkárok elhárításán. ⛈ Kidőlt fákat, leszakadt ágakat szállítanak el kollégáink, illetve az utakon és járdákon összegyűlt hordalékoktól is megtisztítják a kerületet. Hétvégén mintegy 20 helyszínen a csapadékvíz szivattyúzására is szükség volt a hatalmas esőzések miatt. A Városgazda18 egy kárelhárító csapatot hozott létre a károk gyors és hatékony felszámolására” – írta a Facebook-oldalán a Városgazda18.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva