Visszatér a napsütés

Szerző • 2020-04-19 • Hírek, Közélet Visszatér a napsütés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva372

A jövő héten ismét sok lesz a napsütés: átmenetileg kissé lehűl a levegő, majd ismét melegedés várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn csapadékmentes időre van kilátás. A szél gyakran lesz élénk, sőt az Alföldön tartósabban meg is erősödik. A leghidegebb órákban többnyire 3-10 fok lesz, de északon helyenként gyengén fagyhat. Napközben 14-19 fokig melegszik a levegő.

Kedden is napos idő lesz, csapadék nem várható. A szél sokfelé lesz erős, az Észak-Alföldön és az Északi-középhegység térségében néhol viharos. A hajnali hőmérséklet általában 2-7 fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alpokalja szélvédett helyein akár fagyhat is. A nappali maximumok 15-20 fok között alakulnak.

Szerdán is napos idő lesz, csapadék nélkül. Sokfelé lesz élénk, az északkeleti megyékben erős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de a fagyzugosabb helyeken mínusz 3 fokot is mérhetnek. A legmagasabb hőmérséklet 16-21 fok között várható.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva