Szeretne saját zöldségeskertet?

Szerző • 2014-07-21 • Egyéb, Fejlesztések, Közélet, Zöld környezet Szeretne saját zöldségeskertet? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1127

Lehetséges ez? Lakótelepen kertészkedni a saját kis földünkön? Igen! Termesszen ön is zöldséget, neveljen gyümölcsfát, fűszernövényt! Legyen saját virágágyása a bérházak között! TÉR_KÖZ Lakatos lakótelep KÖZÖSSÉGI KERT

MEGHÍVÓ

a Budapest, XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre első közösségi kertjének alakuló előadásaira

szeretne saját zöldségeskertet
Tisztelt Lakótársunk!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt Budapest, XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre első közösségi kertjének megalapítására indított előadássorozatra.
Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi kertek végre kerületünkben is elérhetővé válnak. A Fővárosi Önkormányzat TÉR_KÖZ pályázata és Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata támogatásával kerül létrehozásra a Lakatos lakótelepen a kerület első közösségi kertje. A cél az, hogy egy olyan egészséges szabadidős tevékenységi lehetőséget biztosítsunk, melynek segítségével a közösség összetartásán túl megtapasztalhassuk a természet csodáit.

Az előadások célja, hogy megismertessük a Lakótársakat a közösségi kert adta lehetőségekkel, a kerthasználat szabályaival és bepillantást engedjünk a városi kertek csodálatos világába.

első lőrinci kertelő tér-köz

Az előadásokat neves előadók, többek között a Corvinus Egyetem Kertészettudományi kar tanszékeiről meghívott tanárok tartják.

Az előadások helye: Közösségi kert
Az előadások ideje: minden kedden 18:00-tól
A következő előadás 2014. július 22. 18:00 órakor

Az előadások ingyenesek.
Az előadásokon minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Üdvözlettel
Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata

és az Agora Lokálpatrióta Egyesület
Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Egyesület

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva